Endodonti - profesjonell rotfylling i Bergen

Rotfylling av høy kvalitet

Vi bruker digitale avtrykk, roterende filer, og kan også tilby CEREC kjeramisk krone som dreies mens du venter. Slik blir behandlingen hurtig og behagelig overstått, med færrest mulig konsultasjoner.

Ring oss nå for å få time!

Du kan se våre pakkepriser for rotfylling her. Prisene inneholder all kostnad for en ordinær rotfylling, og har altså ikke skjulte kostnader for røntgen, bedøvelse, filer og hygienetillegg, som enkelte steder kommer på toppen av oppgitt pris.

Tannen kan til slutt enten fylles, eller krones. En krone er den beste beskyttelsen for en rotfylt tann. Vi tilbyr deg høyteknologisk krone som dreies mens du venter, slik at kroningen kan være overstått på bare én konsultasjon!

Les mer om CEREC-teknologien her.

Det er alltid fare for at en rotfylt tann kan knekke, og derfor anbefales det å velge krone selv om det der og da vil koste mer. En tann kan trenge en rotfylling av flere årsaker. Nerven kan være død eller den kan være betent. Uansett må tannen først bedøves. I noen sjeldne tilfeller hvor nerven er død kan man slippe å gi bedøvelse men det anbefales alltid.

Tannlegen lager et lite hull til nervekanalene og dekker tannen med en duk. Vi bruker så filer for å rense kanalene. Det finnes nå maskinelle filer som renser kanalene raskt og effektivt, og utstyr for å måle kanalenes nøyaktige lengde. Vi bruker Waveone automatisk roterende filer som gjør jobben veldig raskt. Sammenlignet med de gamle manuelle filene er rotfylling i dag en helt annen opplevelse, både når det gjelder ubehag og tiden det tar.

Når man renser kanalene bruker man skyllemiddel som er både bakteriedrepende og renser vekk debris/rester. Etter at tannlegen har renset hele lengden på kanalene, vil han/hun legge et antibakterielt middel i kanalene, og dekke det med midlertidig fylling på toppen.

Vi lar dette middlet ligge i kanalene i minst to uker og maks 10 uker før vi avslutter rotfyllingen ved å fylle i kanalene med noe som heter guttaperka. En rotfylling er altså ikke fullendt og trygg før tannen er ferdigbehandlet, og man bør følge tannlegens anbefaling om å komme tilbake for å gjøre behandlingen ferdig.


Send oss en sms!

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...