Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Smerte etter tannbehandling

Hei!

Jeg er veldig fortvilet for tiden da det kommer til tennene mine og alle tannbehandlinger jeg har hatt. I 6 mnd nå har jeg hatt verkende smerter i tennene nede på høyre siden. Flere tannleger har sett på dette og vi har prøvd ut flere behandlinger. Fra å fikse på fyllinger, til å fjerne karies og rotfylle feil tann! Det er en verkende smerte. Det gjør vondt når jeg tygger, så jeg har sluttet å spise/tygge på høyre siden. I tillegg iser det utrolig mye og det gjør veldig vondt å drikke kald drikke. Jeg har nå betalt flere tusen for å få verkingen fikset men ingenting har fungert. Vi har tatt flere røngtenbilder og i området der smertene er viser ingen tegn til mer karies.

Hva kan dette være? Hvor går grensen for hvor mye jeg skal betale for dette? Kan jeg evt kreve erstatning/få støtte for dette?


Synne!Kjære Synne!

Det er litt vanskelig for meg å diagnostisere ditt problem.
På generelt gunnlag kan jeg si at enkelte pasienter kan være litt mer følsomme og de vil gjerne oppleve mer smerte etter en tannbehandling. Det er ikke uvanlig å oppleve litt ømhet etter en fylling men dette vil gå over etter noen uker. Det er viktig at man avventer videre behandling av tannen og se om smerten eller ømheten avtaer eller ikke. Som regel vil ømhet eller smerte forsvinne gradvis og pasienten vil venne seg til den nye fyllingen innen noen uker.

Jeg håper at tannlegen har tatt røntgen bilde av dine tenner før han/hun har startet behandlingen. Dette er noe som tannleger gjør rutinemessig. Dersom tannlegen har gjort en rotfylling må tannlegen ha hatt en diagnose på forhånd og da er det ikke noe grunnlag for å klage mot tannlegen. Du må be tannlegen å forklare deg hva var årsaken bak denne rotfyllingen som de har gjort for deg.


Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...