Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Misfornøyd med broa

Hei!

Er misfornøyd med broen min i overkjeven min, etter tannlegen limte fast broen min så har ikke tannkjøttet mitt lagt seg over broa mi. Ble frustrert over dette og spurte tannlegen om tannkjøttet vil trekke seg ned over broa og hun sa ja med tiden så ja. Men tannkjøttet er helt trukket så langt opp att jeg har fått ett slags stort hullrom og tennene ser jo enorme ut når tannkjøttet ikke har trukket seg over tennene. Er ikke noe fint det ligger heller ikke noe tannkjøttet mellom tennene på broa, så er flaut å smile når jeg er normal på den ene siden og helt annerledes ut på den andre siden der broa er. Ser helt rart ut når tennene på broa ser ut som store hestetenner fordi jeg ikke har noe tannkjøtt over broa. Mange legger merke til det med tennene mine. Blir flau og frustrert. Det er over 2år siden tannlegen satt i broa med 3tenner. Hva kan jeg gjøre vil se normal ut? Kan jeg klage og få ny bro eller går det ann å få tannkjøttet til å trekke seg ned over broen?

Med vennlig hilsen
Frustrert brobærer


Kjære frustrert pasient!

Du skal kunne snakke med tannlegen din og finne ut en løsning. Det skal gå an å feste komposittfylling på undersiden av broen som kan noenlunde være akseptabel.

Problemet kan være at der du har mistet en tann har beinet trukket seg tilbake og derfor er det et stort gap mellom bro og tannkjøttet under. I slike tilfeller kan det være vanskelig å utforme en bro som kan være estetisk tilfredstillende. Jeg har ikke sett på broen klinisk og derfor kan ikke si noe spesifikk i forhold til din bro.

Når det gjelder tannkjøtt vil det ikke gro over broen som du ønsker. Tannkjøttet vil nok holde seg der det er og hvis du skal ha en behandling da må du enten ha en ny bro eller feste litt kompositt til broen for å fylle gapet.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian
Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...