Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Jeg skal få behandling under narkose.

torsdag - 16 juli, 2020
Heisann!

Er narkose pasient til tannlegen. Til høsten blir jeg automatisk kalt inn til undersøkelse får en ny narkose. Jeg har tilbaketrukket tannkjøtt og har spurt om det går å operere/strekke tannkjøttet tilbake. Noe de sa til meg på tlf at de måtte snakke med meg om på klinikken. Så jeg gruer meg og spekulerer hva det går ut på. Har også gule tenner som jeg må bytte fyllinger for å få dem bleket hos tannlege. Lurer veldig på hva som gjøres først og sist. Og om jeg må flere ganger i narkose eller holder det med en gang?
Vil du fortelle litt om disse prossessene? bytte fyllinger å bleke tenner. Og tannkjøtt operasjon.

Trond K!



Kjære Trond K!

Jeg tror det er best å stille dem det spørsmålet om hva de vil gjøre først og hva vil de gjøre sist. Grunnen for dette er at det er ingen fastsatte prosedyrer på hva må gjøres først og hva sist. En klinisk vurdering må ligge til grunn. Dette er noe tannlegen som har undersøkt deg kan svare på. 
Dersom du skal bleke tenner må du først gjøre tannblekingen og deretter kan du skifte fyllingene til hvitere fyllinger. 
Hvis tannkjøttet har trukket seg tilbake vil jeg tro det er en vanskelig behandling med usikker prognose. Dette er noe en spesialist i tannkjøttbehandling som vil ta seg av. 
Jeg vet ikke om din tannlege tilbyr en slik behandling eller ikke. Derfor kan jeg ikke skissere rekkefølgen for din behandling som skal skje hos en annen tannlege. 

Prosedyren for å skifte fyllinger er veldig lett. Pasienten får bedøvelse og tannlegen vil bore ut gamle fyllinger og erstatte dem med nye kompositt fyllinger. 
Bleiking av tenner skjer enten hjemme med egne bleikeskinner eller på kontortet hos tannlegen. Den mest vanlige er hjemmebleiking. 
Dersom du skal bleike tenner må du få instrukser til bruk og oppfølgning av behandlende tannlege.

Jeg ber om forlatelse at jeg ikke kan svare konkret på dine spørsmål. Men som sagt din tannlege kan bedre svare på dine bekymringer.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian
Still ditt spørsmål
× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...