Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Misfornøyd med behandling

Hei.

For ca 3 år siden var eg med tannlegen pga av tannpine. Eg ba han vennlig om å trekke tanna (som da var helt uthulet og manglet en stor del av den inni) Han nektet å trekke den siden det er en 6 årsjeksel og at eg mangler 2 tenner fra før oppe. I romjula i fjor datt rotfyllingen ut og heile bakstykke av tanna for i lag med fyllingen. Bakstykket av tanna og resten av tanna er i en gul brun farge. Ringte han den 29 desember og fikk time dagen etter. Jeg sa nok en gang at han burde trekke tanna, men han nektet nok en gang med den samme unnskyldningen. Han ville sette på krone, men eg sa at det blir for dyrt for min del siden tanna allerede har kostet meg ca7500 kr og ei krone med han ville koste en plass i mellom 5000 og 7000 kr. Han byggde tanna opp att, men det gikk bare 2 uker så datt der en bit av tanna og i dag kom stifter og heile fyllmassen ut medan eg tyggde tyggis. Har eg rett til å klage eller skal eg bare finne meg en annen tannlege for å få røska ut jekselen der står att ca 0,5 cm att av den på frem sida.

MVH Ei sum er litt irritert.

Drizza


Kjære Drizza!

På generelt grunnlag kan jeg si at alle pasienter har rett til å klage om de er misfornøyd med sin behandling. Men om du får medhold på din klage eller ikke kan jeg ikke uttale meg om.

I utgangspunktet må alltid en tannlege få pasientens samtykke før de starter en behandling.
For å si noe konkret om din sak må en tannlege undersøke deg klinisk og se på journalen din.

Jeg antar at tannlegen har prøvd å jobbe i din beste interesse og derfor har han latt det være å trekke tannen.

Du kan ta kontakt med en annen tannlege for veiledning og råd.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...