Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Bihulebetennelse etter tannbehandling

Hei

Jeg har i mange år slitt med bihulene og at det innimellom plutselig renner ut gul væske fra nesen. Nå nylig var jeg og rotfylte en tann på den siden jeg alltid har slitt med bihulen, det var andre gangs besøk med den tannen. Fikk ingen bedøvelse for nervene var nok allerede døde. Likevel var det en kanal som gjorde ganske vondt. Det ble stukket og sprutet noe ned i tannen om hverandre, men plutselig fikk jeg både nese og svelg full av dette sterke middelet. Det randt masse gult ut av nesen min samt at det kom litt blod... Dette er for meg den værste opplevelsen jeg har hatt hos tannlegen, heldigvis har jeg ikke tannlegeskrekk.

Spørsmålet mitt er om tannlegen her var uheldig å komme inn i bihulen? Tannlegen ringte meg senere å ba meg kjøpe saltvann å skylle nesen med. Jeg har ikke vondt nå 1 dag etter, men jeg virker tett i nesa.

Mvh Hildur


Kjære Hildur


Det høres ut som væsken som brukes for å rense i rotkanaler har sivet inn i bihulen hos deg.
Dette er ikke farlig og det kan skje av og til. Det er litt avhengig av posisjonen til tannen i forhold til bihulen. Dersom det er nær relasjon kan en væske som brukes for å rense i kanalene sive ut i bihulene.
Tannlegen har anbefalt deg å bruke saltvann og skylle med den. Dette er et bra forslag og du må gjøre det daglig. Du kan få antibiotika mot bihulebetennelse også. Ta kontakt med din fastlege eller tannlege og be om å få antibiotika.
Dersom du har hatt bihulebetennelse i lengre periode er det nødvendig med å bli sjekket av en øre-nese-hals spesialist og få behandling.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...