Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Problem med sørlandschips

  /   0 Kommentarer

Hei!

Juni 2014 så vart eit hull boret og fylt med composit. Eg merket at eg ikkje kunne tygge på den etter dette. Spesielt Sørland chips.
Var inne til tannlegen igjen og dei kunne ikkje sjå noko på rønken. Etter nokre veker så ville tannlegen gjøre jobben på nytt. Han tok først vekk det han hadde gjort før og så fylte han på noko tyggisliknande masse som eg skulle gå 3 veker med så fylte han på igjen med vanlig compositfylling. Han fjernet først denne tyggisliknande massen. No etter 1/2 år så kjenner eg fortsatt plage viss eg eter Sørlandet chips.

Tannlegen seier at mest sannsynleg så må eg leve med det for rønken er heilt fin. Eg kjenner også i tanna når eg bruker tanntrå. Bør eg gå til ein annan tannlege? På det tannlegekontoret eg går så såg 2 tannleger på tanna og begge var ening. Bortkasta å rotfylle meiner dei. Eg har fortsatt vondt i denne tannen, men eg har lagt merke til er at når eg har hatt ein par dager med fest med alkohol. Så virker som den vonde tannen blir mindre vond etterpå.

Når eg har vondt så føles tannen som den vokser slik at bitet/fyllingen virker for høg. Er det innbilling?

Oppgitt


Kjære Oppgitt!

Det kan virke som denne fyllingen er litt for nær nerven og det er derfor du har så mye plager med den. Hvis du har mye plager kan det vurderes å gjøre en rotfylling på tannen allikevel.


Ta kontakt med din tannlege og få en ny vurdering av tannen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...