Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Omfattende behandling

Hei..

Jeg undres i 2012 var hadde jeg tannbehandling i narkose pga.tannlegeskrekk å det var ikke første gangen.Før har de rotfylt,trekt og reparert så godt de kan.. I 2012 ja det er fortsatt MARERITT,men å trekke 12 stk.tenner under narkose jeg forstår ikke den dag i dag at det kunne gå an..Det sier seg selv de få en har igjen får o støtte ..Tragisk! Dette går på PSYKEN løs jeg er fortvila skulle heller hatt tannværk hver dag enn å oppleve ett sant helvete av et overgrep!!! Nettopp fått svar fra NPE avslag. Er det ingen regler om hvordan man behandler folk ? Håper så inderlig på svar.

På forhånd takk.

Mvh. Cathrine


Kjære Cathrine!

Før jeg kan uttalle meg om din sak må jeg ha tilgang til din journal.
Jeg regner med at du fikk informasjon om din behandling på forhånd. Det vil forundre meg om din tannlege har satt i gang en så omfattende behandling uten å ha hatt en samtale med deg eller din samtykke.

Når en tannlege har trukket så mange tenner på en gang høres det ut som dine tenner har hatt store problemer. Du har ikke nevnt noe om hva var årsaken til at du fikk behandling hos tannlegen. Det ville hjulpet meg dersom du hadde skrevet noe om diagnosen på dine tenner.

Du har allerede klaget saken til NPE. NPE har sakskyndige som vurderer klagesaker. De sender saken til en erfaren tannlege som skal vurdere behandlingen. Denne tannlegen har fått tilgang til all informasjon om din sak. Noe jeg har ikke tilgjengelig.

Når NPE har avslått din klagesak er det rimelig å tro din tannlege har ikke gjort noe galt og det er ikke noe grunnlag for å holde ham ansvarlig for smerte eller ubehag som har oppstått i ettertid.

Dersom din tannlege hadde opptrådd uforsvarlig ville NPE betalt deg erstatning og tannlegen ville fått en anmerkning.

Jeg må bekalge veldig mye på vegne av min kollega som har behandlet deg. Jeg håper ting vil ordne seg etterhvert.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...