Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Tenner som har hatt regulering har beveget seg.

  /   0 Kommentarer

Hei

Da jeg var 13 fikk jeg regulering oppe og nede. Hadde den på i ca 10 mnd, for så å få streng på de fire fremste tennene opp og nede. Fikk også en gom som jeg til stadighet mistet, og som etter få måneder ikke ble særlig brukt lengre. Tennene forandret seg litt merket jeg, men ikke noe merkverdig. Men nå, mange år etter har den høyre sidetannen til fortannen begynt å gli ut i en overbitende stilling og den kommer utenforleppen når jeg smiler i motsetning til den andre. Strengene er fortsatt på. Både min bor og mormor har bemerket dette, egentlig før jeg la noe særlig merke til det selv. Jeg lurer på om dette er enkelt å fiske, hva alternativene er, og hvor mye det kan komme på?

Ønsker bare en pekepinn. Tusen takk for svar:)


Cathrine


Kjære Cathrine!

Det høres ut som dine tenner har begynt å bevege seg etter at du har sluttet med reguleringen. Dette kan skje av og til. De fleste pasienter som har hatt regulering må bruke en retainer for å holde tennene på plass. Men selv med en retainer kan tennene bevege på seg allikevel.

I ditt tilfelle må du igjen gå gjennom en ny runde med regulering av dine tenner. Jeg er an allmennpraktiserende tannlege og derfor har ikke peiling hvor mye koster regulering av tenner. 

Du må ta kontakt med en kjeveortoped som kan gi deg et kostnadsoverslag.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...