Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Slått tenner ut i fronten

jeg datt på sykkel for ca 5 uker siden og landet på haken, fikk slått ut 1 fortann i overkjeven og de 2 ved siden av var så løse at de måtte trekkes, på den ene sitter rota igjen og der er det snakk om stift og krone og så tannimplantat for de 2 andre. Det var kun de tenne som ble skadet, men det jeg plutselig har blitt så redd for er at det kan komme skader på de andre tennene i etterid pga dette? tannlegen har tatt masse undersøkelser og bilder og mener jeg ikke skal bekymre meg for det. Er redd for å få problemer med tenne resten av livet, har også lest mange skrekk historier og rotspissbetennelse der man får rotfylt og satt på kroner.

M.BKjære M.B!

Hvis tannlegen din har hatt en grundig undersøkelse av dine tenner og har anbefalt å ha en krone med stift på den roten da er det en bra behandling.

Tannlegen din vil først gjøre en rotfylling av denne roten og deretter tilpasser han en stift og sementerer den i kanalen. En krone kan komme på plass etterpå. En slik løsning har meget bra resultat og kan stå i flere år uten problem.

Du må huske at du har krav på trygderefusjon fordi du har vært involvert i en ulykke. Dette gjelder alle de tennene som har vært skadet i denne ulykken.

Dersom denne roten skaper problem i fremtiden, er det veldig lett å fjerne den og gi deg et implantat. Dersom tannlegen din har vurdert denne roten til å være bra nok for en krone da ville jeg stolt på ham/henne.

Lykke til

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian
Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...