Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Skal man trekke en visdomstann som har infeksjon eller betennelse?

Hei!

Jeg har ett lite tannlegespørsmål til deg. Grunnen til at jeg spør deg er fordi jeg lurer på om det har noe for seg å dra til tannlegen eller ikke.

I fjor begynte visdomstennene mine nede å komme ut. Men de stoppet da de akkurat hadde brutt gjennom. Siden har jeg hatt veldig mange betennelser i tannkjøttet rundt visdomstennene nede, som jeg har blitt kvitt med god gammeldags skylling med corsodyl.
Tannlegen jeg går til ville trekke visdomstennene, men ønsket å vente til de var kommet lengre ut. I år tok tannlegen nye røntgenbilder og kunne stadfeste at tennene ikke hadde kommet noe lengre ut siden i fjor. Men der var ingen grunn til at de ikke skulle komme ut.
Jeg ble enig med tannlegen at vi ikke skulle trekke tennene, og avvente, siden røttene sitter så dypt at det er fare for å ødelegge nerven i kjeven ved trekking.

Nå har jeg atter en gang fått betennelse, men denne gangen har jeg en liten klump i tannkjøttet ved siden av visdomstanna. Denne gangen er det veldig mye vondere enn hva det har vert de andre gangene. Dersom jeg går til tannlegen, vet du om der er noe tannlegen kan gjøre for meg slik at situasjonen blir bedre, eller er det bortkastet?


Vetle


Kjære Vetle!


Din tannlege kan enten trekke din visdomstann eller kan han/hun henvise deg til en oralkirurg for å trekken den.
Ut fra denne historikken høres ut som du må trekke denne visdomstannen.

Ta kontakt med din tannlege og be om å trekke visdomstannen.

Med vennlig hilsen

Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...