Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Dere har dyre priser på rotfylling

  /   0 Kommentarer

Hei!

Dette spørsmålet gjelder rotfylling. Ser på prislister mange har at de tar penger for hvor mange røtter det er der det ska rotfylles, noe som virker billigere enn den prisen dere tar for rotfylling. Hvorfor gjør ikke dere det samme?


Raymond


Kjære Raymond!


Du kan sjekke pris på tannlegetjenester i hele Norge på hvakostertannlegen.no
Jeg har selv sjekket og funnet ut at våre priser ligger midt på treet. Jeg vil verken være den dyreste eller billigste klinikken.

Generelt tannlegetjenester er dyrere i Norge enn resten av europa. Dette gjelder andre servicesektorer også. Bakgrunnen er meget høye lønninger i Norge sammenliknet med andre land i europa.
Jeg jobbet i 6 år i England der gjennomsnitt inntekt for en tannhelsesekretær var ca 10000 pund årlig. Dette tilsvarer ca 130000,- kr. De har ingen pensjonsutbetaling til pensjonskassen, ingen feriepenger eller sykepenger som ellers arbeidstakere får utbetalt her i Norge. I tillegg betaler vi arbeidsgivere 14% arbeidsgiveravgift.
En tannhelsesekretær i 100% stilling koster ca halv million kroner årlig i Norge.
Dersom tannlegetjenester skal bli billigere i Norge må staten gripe inn og ta en del av regningen.
Vi synes det burde være en egen andel på ca. 6000 kroner årlig som pasientene betaler og ved høyere utgifter skulle pasienten slippe å betale.


Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

DET ER MULIG Å KOMMENTERE DETTE INNLEGGET

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...