Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Kjeveleddsproblemer

Hei
Jeg har ett stort dillema med mine tenner. Jeg har hatt eksponerte tannhalser på 6 tenner i overkjeven og i 6 tenner i underkjeven. Jeg var veldig ivrig å finne riktig behandling og til slutt la en tannlege buccale composite fyllinger. Etter det ble det bare probleme. Jeg har iritasjon i tannkjøttet og fremdeles issinger i tenner. Jeg har prøvd tannkjøttoperasjon i underkjeven, men jeg har fortsatt problemer med issing og tannkjøttplager . Nå vett jeg ikke hva skal jeg gjøre videre? Etter jeg fikk det problemet kom kjeveleddsproblemer. Jeg har hele tiden vondt i kjeveledd som fører til øre smerter og kan ikke gjør noe med det... Er det noe hjelp å få? jeg står uten jobb pga kjeveleddproblemer og har ikke råd til tannlege lengre ?


Kjære Kevin!

Du har en sammensatt problemstilling som trenger en klinisk undersøkelse. Jeg kan ikke diagnostisere dine problemer like bra som en tannlege som kan se på tennene dine. Derfor anbefaler jeg at du skal ta kontakt med et tannlegekontor og få den hjelpen du trenger. Når jeg har sagt det så kan jeg anbefale at du skal børste tenner uten å skylle med vann. La tannkremen bli liggende rundt tennene. Dette kan hjelpe mot issing som du har kjent. Får å bli kvitt tannkjøttproblemer må du gå til tannpleier eller tannlege og få tennene renset. Kjeveleddproblemet ditt må undersøkes av en tannlege og eventuelt må du få en bitthevingskinne for å dempe på smerten. Du kan ta Ibux for å redusere smerten i kjeveleddet.

Jeg anbefaler at du tar kontakt med NAV angående økonomien din og muligens kan de hjelpe deg økonomisk.


Med vennlig hilsenTannlege Kawa Kavian
Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...