Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Kjeveproblem og tanntrekking

Hei!

Jeg skal trekke alle 12-årsjekselene mine på sykehus med lokalbedøvelse. Har første timen om få uker da jeg skal trekke 2 av dem, så dem 2 andre skal jeg trekke noen uker senere. Tidligere for noen år siden har jeg vært plaget av kjeveproblemer, det vil si klikking i kjeven og følelse av at den er ute av ledd.. dette skjedde forresten etter å ha tygd noe seigt/karamellaktig godteri da jeg plutselig hørte et "klikk" og var etter dette problemene kom. Jeg tok MR-undersøkelse av kjeven og husker at det ble påvist at det riktig nok var noe galt med den. Ble aldri til at jeg fikk noe behandling, men fikk senere tannregulering pga skjeve tenner og kjeveproblemet mitt ble etterhvert bedre av seg selv og er ikke plaget noe spessiellt med dette i dag. Det som bekymrer meg nå er om dette kjeveproblemet kan komme tilbake etter jeg har trukket disse jekslene? For kjeven får vel gjennomgå med rikking og alt mens en trekker?

Kjeveproblemer

Kjære Kjeveproblemer!

Det er sant som du forteller at kjeveproblemer kan oppstå etter trekking av 12-årsjekseler eller visdomstenner. Men det er litt avhengig av hvor lang tid det tar for kirurgen å trekke dem. Hvis de trekker dem raskt er det lite fare for at du får kjeveproblemer. Det hjelper at du tar Ibux på forhånd og etter behandlingen. Du må nok informere behandleren om din kjeveproblematikk. De kan ta hensyn om dette.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...