Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Rotspissamputasjon eller apecektomi

Hei! Hadde på mandag 01.09 en rotspissamputasjon. Det er sydd igjen og som forventet er det hevelse og smerter. Men i dag når jeg bare skulle se til at det ikke lå matrester i stingene la jeg merke til at såret som er sydd igjen ikke "henger sammen". Altså at når jeg beveger veldig lite på kjeven når jeg ser på stingene, så ser jeg at det i mellom to sting er åpent enda.

Kan det være at såret holder på å gro, men at hver side av den delen hvor det blir glippe, har grodd, og dermed ikke vil gro sammen slik som det skal - og dermed føre til at det blir åpent der?

Fikk og litt lite informasjon vedrørende smerte. Har nesten ikke vondt i kjevebeinet eller der hvor rotspissen lå, men smerten og hevelsen er nå hovedsaklig rundt det området hvor jeg så at det nå da er litt åpent mellom stingene. Skal inn til sjekk på tirsdag, men bør jeg kontakte tannlege i morgen eller fredag hvis ting ikke bedrer seg?


Marius


Kjære Marius!


Når en tannlege syr et sår er det ønskelig å føre kantene på såret så tett mot hverandre som mulig, og helst skal vevet være som det var før operasjonen. Men det er ikke alltid lett å oppnå et slikt resultat. Men kroppen kan allikevel tilhele seg og kan modulere sårområdet. Dette kan skje selv om såret er åpent.

Å ha smerte etter en rotspissamputasjon er ikke uvanlig og det vil komme uansett hvordan en sting er satt. Du bør ta smertestillende som Ibux og gå til din tannlege på fredag.


God bedring

Med hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...