Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Soppinfeksjon som ikke gir seg

Hei!

Jeg har hatt/har en soppinfeksjon i munnen i snart 6mnd. Jeg har gått til lege hvor jeg har fått prøvd to typer medsiner uten forandring, Den ene medisinen gikk ut på at jeg skulle ha en veske i munnen fire ganger om dagen, og den andre medisinen var 1 pille per dag. Jeg går rundt med en konstant dårlig smak i munnen, er relativt tørr og det er et hvitt belegg på tungen. Jeg har verken diabetes, aids eller kreft og turnuslegen konstaterte med at dette var grunnet dårlig kosthold. Etter denne beskjeden har jeg kuttet ut alt av sukker og levd på bare sunn mat som knekkebrød og salat uten at dette har hatt noen effekt. Legen mistenkte dermed at det var mangel på "prebiotika?" så jeg har gått på dette i snart en og en halv måned uten forandring. Jeg har tatt flere blodprøver hvor vi ser at alt er normalt. eneste jeg tar av supplementer er vitamin D. Turnuslegen slo dermed fast at dette måtte gå sin gang at bare satse på at dette blir bedre. Nå har det som sagt gått 1mnd siden jeg sluttet på medisiner uten forbedring.

Soppinfeksjonsgutten

Kjære Soppinfeksjonsgutten!

Det finnes flere forskjellige medisiner mot den kjente candida infeksjonen. Du kan ta turen til din nærmeste tannlege og få en undersøkelse og medisin mot infeksjonen. Jeg har hatt vellykket behandling med mycostatin for mine pasienter som har hatt soppinfeksjon.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...