Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Jeg har slipt ned noen tenner og må ha skallfasetter.

Hei!

jeg skulle ha skallfasetter og tannlegen slipte tennene og satte på midlertidig fasetter, de falt av tre ganger og det tok tre uker før fasettene kom fra utlandet. Tannlegen festet dem, men jeg så at de var feil farge når jeg kom hjem. Dagen etter sa tannlegen at han ikke hadde sett det, men bestilte nye når han så de var feil. Skulle komme tilbake om tre uker. Jeg kom for å få de nye, men da hadde de ikke avstøpningen da han så han skulle ta ny. Og de måtte bruke tanntekniker i Oslo.

Han skulle ta av de gamle fasettene med laser og i tillegg banket han og brakk på de, men kun en falt av. Det var veldig ubehagelig og jeg måtte gå hjem med de gamle fasettene, han limte på den andre igjen. Skulle komme tilbake over helgen og ta de av igjen og ta avstøpning for å få de nye fasettene. Imidlertid ble enda mer av de opprinnelige tennene borte etter denne behandlingen og han sa at han kanskje måtte gjøre det mer som en krone.

Jeg er veldig skeptisk til om denne tannlegen kommer til å klare jobben, og lurer på om det kan bli et bra resultat når han har behandlet tennene så røft og det er lite igjen av opprinnelig tann, kan man Evt. Bytte tannlege underveis?

Elisabeth

Kjære Elisabeth!

Tannlegearbeid er vanskelig og man kan av og til gjøre en feil. Det høres ut som i dette tilfellet fargevalget har vært feil og en ny runde med behandling har vært nødvendig.

Dette kan skje på et tannlegekontor og som vanlig må man slipe vekk de gamle fasettene og ta en ny avstøpning og bestille nye fasetter eller kroner.

Jeg har ikke sett på tennene verken før behandlingen eller etter at tannlegen har slipt dem. Derfor kan jeg ikke si noe om tannlegen har slipt dem for mye eller lite.

I Norge bruker vi konservativt prinsippet. Det betyr vi bevarer så mye som mulig av tannen som skal behandles. Jeg er sikker på at din tannlege prøver å slipe minst mulig på tannen/tennene. Problemet er at tannen må se ut som en kjegle for at en krone skal kunne festes på den. Derfor vil de fleste pasienter føle som om det meste av tannen er slipt vekk.

Jeg vil snakke med tannlegen og spørre ham/henne om din behandling for å få tryggheten tilbake.
Jeg er sikker på at din han/hun er en god tannlege.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...