Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Implantat behandling og graviditet

Hei.

I ung alder opplevde jeg en traume hvor jeg slo meg og fortannen datt ut og ble satt inn igjen. Til nå er det vel over 20år siden det skjedde og tannroten på denne fortannen har blitt betent( etter flere behandlinger med rotfylling etc fra tidligere), så tannlegen har trukket ut tannen og renset roten for betennelsen og bruker nå min krone som midlertidig bro under tilhelingen. I august skal jeg tilbake for ny behandling, antakelig for å sette inn en titanskrue.

Jeg leser at det tar ca 6mnd for denne tilhelingsprosessen for så å komme på nytt for viderebehandling. Men problemet er at jeg er gravid, og i august måned er jeg ca 30uker på vei og har dermed termin ca 10uker etter denne behandlingen i august. Kan denne behandlingen være et problem ift graviditeten/fødselen min? Jeg er redd for smerte og hevelse i tannen og komplikasjoner i tilhelingsprosessen og slikt kan påvirke min fødsel?
Jeg vet behandlingen er veldig tett opp mot min termin men betennelsen var akutt kraftig så det måtte bare gjennomføres.

Mary

Kjære Mary!

Implantatbehandling vil ikke skape infeksjon eller betennelse hos deg. Å sette inn en skrue i kjeveben går meget fort og som oftest er det veldig lite smerte etter operasjonen.
Du kan allikevel ta opp dine bekymringer med din tannlege og høre hva kan de gjøre.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...