Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Kjevebrudd

Hei!

Etter trekking av jeksel (som hadde så stort hull at jeg ble anbefalt å trekke) oppdaget tannlegen at det hadde blitt et brudd i kjeven, i den delen som holdt visdomstanna mi innenfor fast. Dette visstnok fordi røttene var så store. Jeg fikk med penicillin og info om munnskyll med mer. Det var tatt røntgenbilder av alle tenner og røtter før inngrepet. Jeg lurer på hvilke risikoer et slikt brudd egentlig innebærer, og om tannlegen kan stilles ansvarlig - eller om det er "sånt som kan skje".

Anne S

Kjære Anne S!

Dette er dessverre noe som kan skje når man trekker en visdomstann, selv om dette skjer meget sjeldent og tannlegen kan ta alle forholdsregler men det kan skje allikevel.
For å trekke enkelte visdomstenner må tannlegen fjerne bein og det svekker beinstrukturen der det er mest kritisk. Dette er nødvendig hvis tannlegen skal kunne trekke tannen.
Nå har du vært uheldig og har fått et slikt brudd i kjeven men som regel kan en oral kirurg rette dette problemet.
Du har helt sikkert fått informasjon om hva du skal gjøre for å ikke belaste kjeven unødvendig. Du skal prøve å holde kontakt med din tannlege og de vil informere deg fortløpende om hva som må skje etter et slikt kjevebrudd.

Jeg ønsker deg god bedring og håper ting blir bedre i løpet av kort tid.

Med vennlig hilsen


Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...