Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Bleiking og tannkjøttsykdom

Hei

Jeg har en tannkjøttsykdom- periodontitt tror jeg den heter. Jeg fikk diagnosert den tidlig og har således sykdommen i sjakk. Jeg er til tannlegen 2 ganger i året for å rense for tannstein. Jeg har lyst å bleke tennene, jeg spurte tannlegen min om dette å hun kom med to alternativ.
Den ene var hjemmebleking med skinner og den andre var til tannlegen med maskin som tar ca en time- hun anbefalte den siste da hun kunne la være å ta på bleikestoff på utsatte steder- behandlingen koster 5000kr .. Jeg skal ut og reise til Gdansk og ser at de tilbyr laser behandling Til 1700kr. Dette er det de skriver om behandlingen: "Få et vakkert, lyst, hvit smil på kun 45 minutter! Sunne tenner som har blitt gule med alderen, eller flekkete av kaffe, rødvin, eller røyking, responderer vanligvis bra på tannbleking. Top-up gel blir påført for å fastholde resultatet. Til laser blekingen bruker vi systemet BEYOND Power Whitening System. Dette skader ikke tennene dine" .. Det jeg lurer på er om dette er trygt for meg med min sykdom?

Linn

Kjære Linn!

Tannbleiking kan skape sensitivitet i tenner spesielt rundt tannhalser. Jeg har ingen erfaring med laserbleiking og derfor kan ikke uttale meg om denne behandlingen.
Folk med tannkjøttsykdom kan bleike tenner. Dine tenner må ikke ha noen hull og tannhalsene må skånes for bleiking. Tannlegen må gjøre en undersøkelse før han/hun utfører bleiking av tenner. Dersom tannlegen mener det er forsvarlig med bleiking kan du godt gjøre det. Jeg har ikke undersøkt dine tenner og derfor kan verken anbefale eller fraråde deg. 

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...