Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Hva er årsaken bak dårlig ånde?

Hei!

Jeg har aldri slitt med dårlig ånde, og pusser tennene ofte to ganger daglig. I helgen var jeg på fest og sovnet hos en venninne, og fikk ikke pussa tennene før søndag kveld. De siste dagene har jeg merket at det kommer en ille lukt fra munnen min, det lukter råttent, nesten som avføring! Dette gjør meg kjempekvalm og synes det er ekkelt, da jeg er redd andre kjenner det også.

I de to siste dagene har jeg pussa tennene flere ganger daglig og brukt tanntråd. Jeg lukter på tanntråden etter jeg rengjør tennene, og finner ut at det er mellom to spesielle tenner denne ekle lukten kommer fra. Det ligger ikke noe matrester der, og jeg har virkelig prøvd å rengjort så godt jeg kan mellom disse to tennene. Håper dette vil bedre seg i løpet av noen dager med hyppig pussing, skylling og bruk av tanntråd. Kan det komme av at jeg hadde dårlig munnhygiene i helgen, eller er det noe som er i ferd med å skje med disse tennene? Hjelp!

Jeg føler meg skikkelig ekkel..

Kari

Kjære Kari!

Det beste er at du tar kontakt med en tannlege og får en tannhelsesjekk. Dårlig ånde kan komme fra bakterier som er på tungen eller i tannkjøttet eller kan de komme fra råtten tann. I enkelte tilfeller er det pga en bakterie i magesekken. Men først må du sjekke at denne lukten ikke kommer fra munnhulen.

Dersom tannlegen finner ingenting i munnhulen er det mest sannsynlig en magesekk infeksjon.

Bestill time hos tannlegen din så snart som mulig.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...