Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Mulig bihulebetennelse

Hei !

Jeg har hatt problemer med en tann i mange år. Den er rotfylt og også åpnet en gang til og nå i midten av mai fikk jeg gjort en rotspissamputasjon på den. Da tannlegen åpnet var det en stor betennelse der, større enn sett på røntgen. Det gjorde veldig vondt og flere bedøvelser måtte settes. Inngrepet var vellykket og jeg fikk en penicillinkur. Betennelsen lå høyt oppe, beinet var påvirket og nært opp til bihulen ( den ble ikke skadet ) Nå har jeg plutselig denne uken kjent at det igjen er litt ømt, dunksmerte, spesielt ved anstrengelse eller om jeg bøyer meg. Ikke så vondt at jeg må ta smertestillende. Jeg må nevne at jeg har samtidig vært lett forkjølet denne uken. Bør jeg komme meg til tannlegen fortest mulig eller avvente og se om det forsvinner etter noen dager siden det ikke er så lenge siden inngrepet? I utgangspunktet skal jeg ikke tilbake før om et år. Det skal vel kanskje uansett ikke kjennes noe der ? Kan det hjelpe med ny penicillinkur eller er neste steg kun å trekke? Gruer meg veldig for det da jeg vet st det gjør så vondt når det er infeksjon og bedøvelsen virker dårligere.

Takk for svar, prøver her først da jeg etter denne tannen har blitt så redd for å gå til tannlegen dessverre.

Janne

Kjære Janne!

Du nevner at du har hatt en lett forkjølelse og det kan bety at dine bihuler kan være betent. En rotspissamputasjon går som regel bra og pasienten vil ikke kjenne mye til smerte etter en stund. Jeg anbefaler at du bruker en saltvannspray for nesen. Jeg mistenker at du har en bihulebetennelse.
Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...