Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Er proteser gode nok i bruk?

Hei!

Jeg har alvorlig tannkjøttsykdom og har hatt det i mange mange år. Nå mister jeg snart et par tenner, 6 og 12 års jekslene på ene siden . Jeg ønsker ny erstatning for 6 års jekselen ( det er vel den som er mest synlig ) Det anbefales ikke i mitt tilfelle å ha tann på skrue som jeg kaller det selv om jeg har gjort det på venstre side, en tann for to år siden og det går bra...enda. Går det greit å bruke tannprotese som jeg må ta av og på?
Hva slags erfaring har folk med det? Jeg har da bare feste til den pÅ ene siden, de to andre tennene bak denne mister jeg. og må jeg da bruke lim?
Jeg lurer veldig på andres og deres erfaring med dette. Min tannlege mener det vil ikke være så sjenerende som jeg selv tror jeg vil føle.

Hanna

Kjære Hanna!

Avtakbar protese fungerer helt greit i munnen og hvis du har feste så kan den holde seg på plass mye bedre. Selvsagt er en implantat et bedre alternativ men det frarådes når folk har tannkjøttsykdom.

Erfaringen kan variere fra pasient til pasient. Som regel går det bra med de fleste pasienter som bruker avtakbar protese men i enkelte tilfeller kan de trenge lang tid før de venner seg til en protese i munnen.

Jeg har heldigvis ikke opplevd noen pasient som ikke har klart å venne seg til en protese så langt. Derfor vil jeg si at det er en bra behandling og du skal ikke være bekymret.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...