Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Feilbehandling i Polen

Hei!

Jeg har vært til behandling i Polen. Tannlegen der brøt opp en tre leddsbro øverst til høyre bak for å få feste for en bro 21 til 14. Jeg hadde en trygg og sikker bro fra 14 til 17. 17 er rotfyllt. Min venninne er tannlege og advarte mot en slik løsning. Og det gikk galt. Nå må jeg betale for et implantat. Tannlegen i Polen sier det er situasjonen i min munn som er årsaken. Hvem har rett?

Inger Holtet

Kjære Inger!

Hvis jeg skal komme med en uttalelse i denne saken trenger jeg å se på journalen din før og etter behandlingen pluss må jeg se på røntgen bilder før og etter. Jeg må kunne finne ut hva type behandling er blitt utført av den polske tannlegen.

Men på generelt grunnlag kan jeg svare deg.
Tannlegeri i Polen pleier ikke å være av høy kvalitet og løsninger som tannlegene der finner på er ofte ikke helt godkjente hos oss i Norge. De driver med en del feilbehandlinger som i begynnelsen kan virke bra men som regel går det galt etter en stund.

Det er som er viktig i denne saken er å du skal få den hjelpen du trenger nå. Dessverre har du begrensete muligheter når det gjelder en utenlandsk tannlege og jeg vil neppe tro at du får noe innrømmelse eller refusjon fra denne tannlegen. Best er å ta kontakt med en tannlege i Norge og be dem rette på feil som er gjort i utlandet.
Jeg har sett flere skrekk behandlinger som er gjort i utlandet.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...