Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Skal jeg gjøre jobben selv?

  /   0 Kommentarer

Hei.

Jeg har en skikkelig smertefull tannbyll som nok springer ut fra en knekt tann. Dette er 6.dagen med skikkelige smerter. Tannlege er ikke en mulighet for tiden, så jeg er desperat etter råd. Går det an få bort byllen(og presset) uten tannlegehjelp? Ihverfall midlertidig, frem til tannlege er mulig? Det er ikke noe sprekkeferdig sted, så jeg har ikke noe sted å evt stikke hull.. Blir veldig takknemlig for råd.

Jane


Kjære Jane!

Det er farlig for deg å gjøre noe på egen hånd.
Grunnen er at en slik byll må stikkes hull i men dette må skje med noe sterilt og ikke hva som helst. Du kan risikere å introdusere enda farligere bakterier i en allerede betent område i munnen din hvis du stikker hull i den ved help av en tilfeldig nål og gjøre den enda mer betent og ende opp på et hospital.
Ta en liten tur til en lokal tannlege. Det vil ikke koste mye og du kan få den beste hjelpen du kan tenke deg.
Hvis du hadde havarert på en liten øy i stillehavet hadde jeg rådet deg å sterilisere noe for å gjøre det selv men vi bor i Norge og trenger ikke bruke primitive metoder for å kurere infeksjon. En primitiv metode kan være farlig og frarådes når du kan få hjelp på ordentlig.

Med vennlig hilsen

Tannleg Kawa Kavian

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...