Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Hvor mye må jeg betale for min behandling?

Hei!

Jeg er en mann som ikke har vært til tannlegen på over 12 år. Det har gått i glemmeboka i mange år, og de siste årene har jeg vært redd for om det ville bli kostbart.

Både økonomi og litt tannlegeskrekk er årsaken til dette. Jeg har alltid fått høre at jeg har hatt sterke tenner, men jeg frykter at det er en del som må gjøres nå.
Jeg har litt syreskader, spesielt på fortenner nede og oppe. Spesielt på fortennene oppe er det synlig; der er tydelig emaljen forsvunnet på baksiden av tennene og litt oppover. Jeg er redd for at biter kan knekke av.

Er det svært kostbart å fylle på emalje på disse? For det er vel mulig?
I tillegg ser jeg at det er noen mørke områder på et par av jekslene mine. Vet ikke om det kan bety at det er hull? Jeg har ikke vondt i noen tenner, men det iser i et par jeksler. Betyr det at jeg iallefall ikke har tenner som må rotfylles?
For da er det vel gått til nerven, og man har smerter?
Jeg er også livredd for at tannlegen finner ut av jeg må operere bort visdomstenner, for disse har jeg aldri fått og aldri lagt merke til.
Kan det være at de aldri dukker opp? Som sagt, er økonomien dårlig og jeg vil ikke ha råd til utgifter over 10.000.
Skal det mye til for å overstige dette?

Takker for svar!

ArneBR

Kjære ArneBR!

Hvis du tar kontakt med en tannlege som kan se på dine tenner klinisk kan de bedre finne ut hvor mye behandling du trenger. Det er nødvendig med en klinisk undersøkelse og røntgen for å gi deg et nøyaktig svar på hvor mye behandling er det snakk om.

Det koster under 800 kroner å ha en undersøkelse hos en tannlege og finne ut hvor mye må du legge ut for å fikse på dine tenner. Du kan også sjekke www.hvakostertannlegen.no

På denne nettsiden har alle tannleger lagt ut sine priser slik at det er lett å se hvem er billigst der du bor.
Uansett er det vanskelig for meg å diagnostisere dine tenner bak en PC uten å undersøke deg.

Håper du kan bestille en time hos en tannlege og finne ut om du trenger behandling eller ej.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...