Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Kule etter ekstraksjon

onsdag - 15 oktober, 2014

Hei.

Jeg trekte to visdomstenner for en måned siden.. Jeg hadde veldig vondt og dro til tannlegen. Der viste det seg at det var en beinflik(som ikke var en beinflik, men en stor bit av veggen, som htannlegen kalte det) som de måtte operere ut.. Dette var det værste jeg har vert borti og tiden etterpå fortsatte med smerter. Tannlegen forklarte meg veldig lite om akkurat dette, så nå håper jeg på en forklaring Nå er det ikke vondt lenger, men jeg kjenner at det er enda en "kul" på vei opp fra tannkjøttet mitt.. Har ikke så veldig lyst til å oppleve denne operasjonen igjen


Kine Reiten


Kjære Kine!

Av og til kan visdomstenner være delvis under beinet. I slike tilfeller må tannlegen fjerne beinet for å få tak i tannen og trekke den ut. Etter en slik operasjon har pasienter mye smerte og hevelse i ansiktet. Heldigvis har du nå gjort denne jobben og er ferdig med det.
Denne kulen som du snakker om er mest sannsynlig tilhelingsår. Men for sikkerhet anbefaler jeg at du tar et røntgen bildet av denne kulen. Dersom noe bein er løsnet og fortsatt ligger i såret kan dette skape infeksjon, men som sagt er dette beinet løst og trenger ikke noe operasjon. Dette kan bare bli plukket av tannlegen og du vil ikke kjenne til noe smerte etterpå.


Med vennlig hilsen Tannlege Kawa Kavian


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...