Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Smerte i alle tenner

Hei.


jeg har slitt med store smerter i nesten alle tennene mine i mange år. jeg har vært hos tannlegen flere ganger enn jeg kan telle på både fingre å tær. føler meg nesten som en hyppokonder. har fått rotfylt og trukket tenner for å prøve å bli kvitt smertene. ble sendt til en skjevespesialist. han bare så på tenna så vidt, sa jeg hadde problemer med skjeven, å skrev ut no piller som ikke hjalp. ble til slutt sendt til nevrolog. der har jeg fått sarotex retard som skal hjelpe på nervesmerter. det har hjulpet litt. men sliter fortsatt med smerter. i ene fortanna og di to tennene vedsiden av. di gjør vondt når jeg kommer borti di akkurat som om tennene der skulle hatt blåmerker.smertene sitter stortsett på kantene av tennene. altså der hvor tanna står inntil nabotanna. også 2 tenner i underskjeven. spesielt er det en tann som er et mareritt. konstant litt smerte, og forferdelig øm. for meg virker det som smertene kommer fra tannhalsen, men ikke synlig tannhals altså tannhalsen som er mellom tennene. tanntråd mellom tanna der gjør vekdig vondt. jeg begynner å bli desperat:-( tannlegen finner ikke no galt med tennene.jeg har mest lyst å trekke alle tennene å få gebiss:-( men dette nekter tannlegen min. hva iallverden skal jeg gjøre???


Hilsen Johansen


Kjære Johansen!

Det er trist at du har slitt med store smerter i tennene. Hvis jeg skal stille en riktig diagnose er det nødvendig  med en klinisk undersøkelse av deg.

Dersom kjevespesialisten mener at du har et problem med kjeven blir neste steget å lage en skinne. Piller er første valget noe du allerede har prøvd uten bedring.

Jeg skulle ønske at jeg viste om du gnisser tenner eller ikke og om du har tannkjøttsykdom eller ei.
Du er hjertelig velkommen til en uforpliktende undersøkelse hos oss. Jeg vil kunne bedre svare på hva kan være ditt problem.

Med vennlig hilsen
Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...