Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Smerte ved berøring

Hei.

Takk for at du gir gode svar til mange her!

Jeg har nylig vert til vanlig undersøkelse hos tannlegen. Jeg har hatt smerter helt nede ved tannroten (usikker på om det heter tannroten, men jeg mener et lite område nederst på tannen ved tannkjøttet) en stund og jeg har inntrykk av at tannkjøttet har trekt seg litt tilbake på denne tannen (tann nede på ene siden bak hjørnetann). Jeg synes det ser litt brunere ut nå også i det området, og det er ekstremt (!) vondt å pirke borti.


Da jeg var til undersøkelse hadde jeg også problemt. Jeg glemte dessverre å ta det opp, og hun pirket ikke der nede så jeg kjente ikke noe spesiell smerte. Tannlegen tok røntgen og undersøkte generelt og fant ingenting galt. Prøver å holde god tannhygiene, det er viktig for meg. Jeg snuser ikke og røyker ikke. Det er ikke smerter hele tiden, bare ved berøring. Burde jeg bestille time for å undersøke dette nærmere? Kan det være noe som går bort av seg selv? Noen råd til hva jeg kan gjøre for å forbedre dette uten om generell god tannhygiene? Jeg har ikke jobb og er student, så har veldig lite penger. Tannlegen fant ikke noe galt for bare en måned siden, så jeg er i tvil om det er nødvendig å bestille ny time. Hva synes du?

Jente

Kjære Jente!

En sensitivitet i en tann kan oppstå pga karies eller erosjon av tannen. I noen tilfeller er det snakk om infraksjoner, små frakturer på tannoverflaten eller kan det vare snakk om eksponering av tannhalser som kan gi sensitivitet i tenner.

Du sier at tannlegen fant ingen problem. Det er vanskelig for meg å si deg nøyaktig hva problemet kan være. Jeg ville bestilt en time og fortalt om ditt problem til tannlegen slik at han/hun kan se nøye på saken.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...