Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Løs tann på streng

Hei

Jeg har vært syk noen dager nå og ligget mest inni huset alene. Dette førte da til dessverre dårlig tannpuss de siste dagene. Når jeg nå skulle pusse tennene mine idag, la meg merke til at den ene nedetannen min har begynt å gå veldig innover, dessuten har den blitt veldig gul. Ser ut som tannkjøttet rundt den gir litt etter, for det ser veldig løst ut og blør veldig lett. Har også en streng bak der (etter regulering)
hvor den tannen ligger helt ytterst der hvor strengen er festet, men det ser ut som at tannen har greid å bøye med seg hele strengen.

Setter pris på svar:)

Jens

Kjære Jens!

Det høres ut som om du har tannkjøttsykdom. Dersom dine tenner eller din tann har begynt å bevege seg vil dette tyde på at tannen/tennene har mistet feste i bein. Når en pasient har tannkjøttsykdom kan tenner miste feste i beinet og blir de løse med tid. En slik prosess kan ta flere år eller måneder før den blir så avansert at pasienten legger merke til det. Det kan hende at tannkjøttsykdommen er blitt verre i løpet av disse syke dagene og det er nå du legger merke til dette.

Du må bestille time hos en tannlege hvor de kan undersøke tannkjøttet og tilstanden for hver enkelt tann. Mest sannsynlig trenger du flere besøk hvor de renser tenner for deg. Vennligst bestill time hos din lokale tannlege.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...