Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Kjeveortopedi

Hei!

Kjeveortopeden min har satt på fjærer mellom over og underkjeven for å trekke underkjeven fram, for å rette bittet mitt mer. Jeg ønsker ikke å ha underkjeven min lengre fram, har snakket med mor om dette og hun er enig med meg. Da vi tok dette opp med Kjeveortoped ble han sur, og sa HAN bestemmer behandlingen, og at om jeg ville ha av fjærene -skulle han avbryte hele behandlingen. Jeg sa jeg ønsket å fortsette resten av behandlingen for å rette opp tennene mine mer, men han nekter.. Har han lov til dette? Mamma betaler jo mye i egenandel for min behandling.. Håper på raskt svar. Det er bare en Kjeveortoped her vi bor..

Hilsen Vanja


Kjære Vanja!Når en kjeveortoped skal rette på tenner har de en langsiktig plan hvor de må både rette på tenner og flytte på dem samtidig. Tenner i over og underkjeven må flyttes i samsvar med hverandre. En ortoped kan ikke bare rette på tenner uten å ta hensyn til posisjonen av tennene i motsatt kjeve.
Jeg er ganske sikker at din kjeveortoped har en plan hvor han må skyve underkjeven litt lenger frem for å kunne oppnå det ønskede resultatet.
Det er ikke i min posisjon å komme med noen anbefalinger når det gjelder regulering av dine tenner, fordi jeg har verken kompetansen til dette eller har sett diagnosen på dine tenner
.

Jeg anbefaler at du får en time hos din kjeveortoped og legger frem din bekymring for han og diskuterer saken med han. Jeg er sikker at han vil imøtekomme dine ønsker.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...