Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Har tannlegeskrekk og har tannverk

onsdag - 19 april, 2017

Hei.

Jeg har flere hull i tennene og tørr ikke å dra til tannlegen fordi jeg rett og slett ikke har råd til å betale. Men den midlertidige fyllingen øverst i høyre, nest bakerste tann har knekket av og jeg kan ikke pusse tennene eller spise på denne siden fordi maten treffer nerven min direkte. Og jeg har hatt en midlertidig fylling i en tann som skulle rotfylles i over 1 år, kanskje 2. Den har begynt å gjøre veldig vondt, gjør vondt å komme bort i den og/eller spise. Samtidig så kan jeg ikke drikke varmt eller kaldt. Mitt spørsmål er: hva skal jeg gjøre? Jeg har tannlege skrekk men jeg klarer meg hos tannlegen, det er heller at jeg ikke får hjelp til å betale for tannlegen.


Tannverk

Kjære Tannverk!

Du må snakke med en psykolog angående din tannlegeskrekk. Du kan ringe oss på 55 18 28 33 og vi kan veilede deg i forhold til din behandling. Du kan være anonym og du vil få den veiledningen du trenger for behandling av dine tenner.

Når det gjelder din tann som verker er det ikke mye du kan gjøre for å dempe smerten. Du må nok gå til en tannlege og få behandling for å kunne bli kvitt smerten.

Med vennlig hilsen

Prestestien Tannlegepraksis


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...