Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Immun mot antibiotika?

hei,har ett sporsmaal her til dere. Jeg har vært hos tannlegen for 9 dager siden og der trakk jeg en jeksel som satt helt overst...tannlegen sa at hun fikk ut allt,3 roter. Hun gav meg clindamycin 300mg som jeg skulle ta 3 ganger, da jeg kom hjem så startet jeg med dette som foreskrevet...men etter 7 dager med antibiotika og munnskyll hverdag så hadde jeg fortsatt store smerter. Jeg dro tilbake til tannlegen og spurte om hvorfor jeg skulle fortsatt ha store smerter, spesielt oppover ørene, øvre kjevebenet. Dette var ikke normalt sa hun bare, hun sa til meg at grunnen til at jeg hadde smerter fortsatt var at jeg hadde pirket ut mat med fingrene og q-tips, disse var ikke sterile, og det var dette som hadde forverret situasjonen. Jeg fikk min 2 antibiotika som het comoxiklav 625mg. Denne skal jeg ta i 5 dager, men etter den 2 dagenmed saa har jeg fortsatt smerter i ovre kjeve og orer.er spesielt smerter om natten,faar ikke sove. Håper at jeg han få noen forklaringer på hva dette er for noe tull... Ps! kan tilføye at jeg er allergisk mot flagyl og pencillin. Jeg holder til i philipinene så kanskje de ikke har så mye ferdigheter som de har i Norge når det kommer til tannhelseklinikker....ikke vet jeg

Kanskje jeg er immun mot antibiotika...


Kjære immun mot antibiotika!

Det kan være mange årsaker til din smerte. Du kan ha dry sucket eller løse beinrester som ligger fortsatt i såret der tannen var eller det kan dreie seg om en forbindelse med bihulene etter tanntrekningen.
I min yrkeskarriere har jeg aldri truffet på en pasient som er immun mot antibiotika. Du må også være oppmerksom på at i den tredje verden selges det mye rart som er ikke medisin rett og slett.
En tannlege må ha en klinisk undersøkelse for å kunne diagnostisere ditt problem.
Jeg er ikke kjent med tannlegeri i Filippinene men regner med at du kan finne en ordentlig tannlege som kan finne årsaken.


Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...