Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Jeg har et hvitlig sår i munnhulen har jeg kreft?

Hei!


Jeg var hos tannlegen med en hvit flekk på en cm Str idag. Hun sa det ikke så ut som noen afte. Hun sa hun ikke visste hva det kunne være, en annen tannlege sjekket også å sa det ikke så ut som noe skummelt noe. Jeg spurte om forstadie til kreft eller kreft. For lest på nettet at en slik hvit flekk kan være et tegn på det. Hun sa at hun tror ikke det er noe farlig/skummelt noe men kunne ikke avkrefte det. Hun ba meg komme tilbake neste uke for at en spesialist tannlege også kunne se. Hvis hun heller ikke visste hva det hva så skulle dem sende meg til en kirurg. Nå er jeg veldig redd. Jeg røyker og drikker alkohol hver fredag og lørdag. Hun tok på den å spurte om det gjorde vondt eller var sårt ( noe det ikke hva ) jeg fortalte også at for noen måneder siden slet jeg mye med at unga mi ble helt nummen i i noen sekunder flere ganger om dagen. Noe det ikke er lengre. Jeg har også slitt med mye vondt oppe på venstre side og nede til venstre side. Tror dere det kan være forstadie eller kreft? Eller finnes det andre teorier på hva det kan være?

Victoria


Kjære Victoria!

Jeg kan ikke si noe denne lesjonen som du har i munnhulen.
En klinisk undersøkelse er nødvendig for å kunne konstatere diagnosen på den hvite flekken.

Jeg kan bare besvare deg på generelt grunnlag.

For det første du er 24 år og dette er meget lav alder for kreft. Muligheten for kreft i munnhulen er veldig lavt i denne alderen. Ikke alle hvitlige lesjoner i munnhulen er kreft det kan være mange andre ting. Det finnes en rekke med diagnoser som har hvitlige forandringer i munnhulen som er ikke kreft.
Jeg vil bare forsikre deg at du har ikke kreft men det er alltid kjekt å la en oral kirurg gjøre en undersøkelse.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...