Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Smerte etter sementering av bro

Hei!

Jeg fikk satt inn bro for snart 2 uker siden, da jeg måtte trekke en rotfylt tann med betennelse i roten. Jeg hadde store smerter når broen ble sementert fast på de beslipte tennene, og bedøvelsen fungerte nesten ikke på meg. Jeg hadde også store konstante smerter i etterkant, og kan fortsatt våkne på natt av smerter. I etterkant er det fortsatt vondt og ømhet når jeg tygger, samt ising hvis jeg får kald eller varm væske på disse tennene. Er dette normalt? Hvor lenge vil det være ømt? Det er slik at jeg ikke klarer å tygge på denne siden, da det gjør vondt. Hva er normalt i etterkant? Skal tilbake på kontroll i slutten av mnd, men lurer på om tannlegen kan ha filt ned tennene for mye eller noe, noe som har ført til nerveskader. Og hvilke rettigheter vil jeg da ha?

Mvh Meg

Kjære Deg!

Det er ikke unormalt at tenner vil verke etter at man har slipt dem ned men denne smerten må forsivnne etterhvert.
Ising kan tyde på at tannhalser kan være eksponert. Hvis dette er tilfellet kan tannlegen pensle med noe som kan dempe isingen.
Hvis denne smerten som du opplever ved tygging vedvarer eller blir verre kan dette tyde på en nerveskade. Hvorvid kan tannlegen lastes for feilbehandling må da avgjøres på grunnlag av din journal. At det har oppstått smerte etter behandling kan ikke være nok grunnlag. Fordi selv når en tannlege gjør alt riktig kan det oppstå smerte etter en behandling og i verste fall kan tannen/tennene ende opp med rotfylling.
Hvis du er veldig misfornøyd med behandlingen kan du ta det opp med din tannlege og du vil få en forklaring på saken. De er i bedre posison å hjelpe deg fordi de har journalen din og kan forklare ting bedre.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...