Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Tenner bare i fronten.

lørdag - 3 juni, 2017

Hei.

Jeg har alltid hatt problemer med tennene, mistet de fleste jeksler (har 8 tenner igjen i overkjeven, alle foran) og 10 nede, alle foran. Har også veldig smalt overbitt, ca 12 mm, og fikk ikke regulering som liten. Dette sliter veldig på selvtillitten. er alltid veldig tørr i munnen, og er munnpuster. røyker ikke. har tannlegeskrekk så jeg har unngått å dra dit fordi jeg er så flau over hvordan det ser ut. I overkjeven er det røtter som står igjen etter de knekkte tenna, men det gjør ikke vond. spørsmålet mitt er, er dette noe jeg ev kan få dekket av nav? jeg har lyst på usynlig regulering for å ikke ha problemer med bittet, og ev få satt inn nye tenner så det ikke synest når jeg smiler.

Krepsen 78

Kjøre 78!

Det høres ut som du har flere problemer på en gang.
Når det gjelder ditt overbitt kan jeg ikke si noe om fordi denne behandlingen dekkes når man er under 18 år og deretter må pasienten selv stå for regningen. Men du kan allikevel ta kontakt med en kjeveortoped og snakke med dem. De vil kunne hjelpe deg bedre enn meg.

Om du har hatt tannlegeskrekk og dette har medført store skader på dine tenner kan det være grunnlag for støtte fra folketrygden. Da trenger du en erklæring fra en psykolog som bekrefter at du har tannlegeskrekk og en tannlege må finne ut at det har vært en sammenheng mellom din tannlegeskrekk og dine tenners forfall. Skader på dine tenner må være i samsvar med din tannlegeskrekk. Pasienter som har tannlegeskrekk har som regel omfattende tannskader. 

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...