Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Har jeg kreft?

Hei!

Har nevnt tidligere her at jeg hadde ekstrem tannpine i 2 uker, men gikk bort. Jeg har også nevnt at jeg har en stor hvit flekk med lilla "prikker" noen plasser og en prange/rosa ring rundt. Jeg sliter også med Nummenhet i deler av tungen til og fra. Hvite småflekker som kommer og går å sår som kommer å gror ( men gror etter en uke ). Jeg har også nå vondt i venstre kinn. Tar jeg fingrene mot kinnet på innsiden gjør det vondt og kjenner en ujevn klump på størrelse med en klinkekule. Jeg har en sårhetsfølelse på tungen. Føler også jeg har en klump på halsen men legen min klarer ikke å kjenne den ( så er sikkert bare innbilning.) under tunga mi ( som hos alle nederst med strengen ) er det spyttekjertler ( tror e ) på høyre side er den større enn den på venstre. Jeg har også en tann som er litt smertefull av og til med også dunkende atferd til og fra. I venstre kinn kjenner jeg også at det er et område som føles ruglete. Jeg røyker ca 20 røyk om dagen Snust tidligere ( sluttet ) Drakk alkohol to ganger i uken i 3 år Er livredd for at dette kan eller er kreft 😭

Bør jeg beskymre meg?

Oth!

Kjære Oth!

Alle undersøkelser av unormale tilstander i munnhulen må være kliniske og røntgenologiske og i enkelte tilfeller må det være vevsprøver. Basert på en beskrivelse på nettet kan ikke en tannlege eller lege stille en diagnose.
Når dette er sagt er jeg ikke særlig bekymret fordi du er ung og kreft i munnhulen vil som regel komme litt senere i livet. De beskrivelsene som du gir meg kan være helt normale tilstander i munnhulen, men for å bekrefte eller avkrefte en diagnose er det helt nødvendig med å møte opp hos en tannlege eller en øre/nese/hals spesialist og få dette undersøkt klinisk.
Det vil være feil om jeg sier noe til deg og det visere seg senere at det noe helt annet.
Jeg kan bare berolige deg at det er mest sannsynlig ingen kreft men for sikkerhets skyld vennligst ta kontakt med en tannlege eller spesialist.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...