Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Rotfylt tann med smerte

Hei

Jeg er en jente på 19 år som har levd med forferdelig vond og slitsom kjeve i snart et år nå.. Både kjeven, øret og en 6-års jeksel på høyre side er det noe rart med... Jeg har vært hos legen, på MR og hos tannlegen med dette.. Og tannlegen min tok bilder og undersøkte tannen jeg har mest vondt i. Han snakka om at på bildene så så han et stort mørkt område ovenfor røttene, men han snakka med en annen tannlege å kom frem til at vi skulle rotfylle den tannen.. Noe som var en grusom behandling.. Tar aldri en rotfylling igjen! Nå et det ca 3 måneder siden vi ble ferdig med rotfyllingen og tanna er ikke bedre, heller verre! Alt med den tanna er veldig vanskelig å forklare fordi det er ikke selve tanna som er vond det er noe høyere opp som jeg ikke ser.. Det pulserer og klør, og hvis jeg kommer nær det med noe varmt/kaldt gjør det sinnsykt vondt.. Tannlegen min er veldig flink med meg som pasient men han er ikke erfaren, han har nettopp gått ut av skolen.. Nå har jeg vært hos han igjen og da snakker han om at det kan være dette mørke området ovenfor røttene som kan ha skylden? Høres noe av dette kjent ut? Og er det sånn at denne tanna må trekkes da? Han snakker om at det mørke området er ganske så stort.. Det er jo kjedelig å ha rotfylt en tann og betalt i både smerte og penger for så å bare trekke den.

Jenta

Kjære Jenta!

Først må jeg si at din tannlege gjør helt sikkert en bra jobb og du må først og fremst henvende deg til han. Hvis jeg skal diagnostisere ditt problem må jeg undersøke deg klinisk.
Den rotfylte tannen kan ha en ekstra kanal som er veldig liten og er vanskelig å finne. Jeg anbefaler at du blir henvist til en endodontist og blir undersøkt.
De symptomene som du beskriver er forenelig med infeksjon i tannen og derfor mistenker jeg at det kan være en ekstra kanal som er ikke rotfylt.
Jeksler kan være vanskelige å rotfylle og ofte må vi henvise pasienter til endodontist, vi også.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...