Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Hvit flekk

mandag - 17 juli, 2017

Hei.

Jeg har en hvit flekk på Ca 1 cm lengde og en halv cm bredde. Den er hvit/blank og ser at det er er en rød prikk på flekken. Rundt flekken ser det ut som en svak gul/hvit farge. Hatt flekken der i 3 mnd nå ( kan vært der lengre uten at jeg har visst det ). Har sår som kommer og går, føler at jeg har mindre følelse på venstre del av tungen enn på venstre når jeg biter i tungen. Hatt mye dunking i en av tennene oppe ( vondt i tillegg men ikke tannverk ). Stikking og svake øresmerter som kommer og går. Stemmen Min blir en sjelden gang plutselig lys og mørk. Har litt vondt i tungen av og til. Tar jeg tingen inn mot venstre kinn virker den tykkere enn høyre kinn. Jeg er 24 år, røyker Ca 20 sigaretter PR dag, har lavt stoffskifte, begynte å røyke som 16 åring og holdt opp i 1,5 år før jeg begynte igjen.
Jeg er livredd for kreft. Har vært hos tannlegen der 3 styk har sett på flekken og alle sier det ser ikke ut som noe farlig noe, vi tror ikke det er farlig. Fastlegen har sjekket 5 ganger for å se om den vokser (noe den "ikke" har gjort ) hun har også fått vite alle symptomene mine. Hun sier det ikke er kreft. Men likevel klarer jeg ikke å slå meg til ro. For jeg ser at alle dem symptomene jeg har står som symptomer på kreft på nettet!

VOF

Kjære VOF!

For å kunne diagnostisere en hvitlig lesjon eller forandring i munnen må man gjøre en klinisk undersøkelse. Jeg anbefaler at du tar kontakt med en oral kirurg som tar biopsi av den hvite flekken. Jeg kan ikke sette diagnose for deg bak en PC.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...