Notice: session_start(): Ignoring session_start() because a session is already active in /home/4/p/prestestientannl/www/svar_fra_tannlegen.php on line 17

Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Smerte som kan ikke diagnostiseres.

Hei!

Jeg har siden november hatt moderate smerter til og fra i ansiktet/kjeven. Dette har gått fint bort med Ibux. For 3 dager siden våknet jeg med lignende smerter men ganger 1000. Var hos tannlege, men de sa at alt så fint ut på røngten, noen dype fyllinger, men ikke noe som skulle forårsake dette. De mente det var muskelsmerter. Har tidligere hatt kjeveproblemer etter et 20 år gammelt brudd. Jeg tror ikke det er muskelsmerter. Tiligere føltes det mer som bare i overkjeven, og av og til et punkt i underkjeven. Men per nå verker det intenst i både overkjeven, i benet over - opp mot øyet. i underkjeven og innerst ved kjeven. Det både svir og verker og banker. Jeg går på svært sterke smertestillende for å holde smertene i sjakk. (2xTramadol, 2x paracet500, 4 ganger om dagen. pluss Neurontin som legevakten skrev ut da han mente det var nervesmerter). Hva i alle dager kan dette være fra et tannlegeperspektiv?

Elin


Kjære Elin!

En klinisk undersøkelse må gjøres. Dersom tannlegen din ikke klarer å finne årsaken må du henvises til en oral kirurg eller en øre/nese/hals spesialist. En omfattende undersøkelse av alle tenner pluss en utredning av dine kjeveledd må gjøres.
Jeg kan dessverre ikke stille en diagnose når jeg har ikke mye informasjon eller kliniske data å gå etter.
En slik smerte kan både komme fra tenner eller kjeveledd. Muskelsmerte er også aktuelt å vurdere i denne saken.
Be om en henvisning til en oral kirurg, gjerne en som er litt erfaren.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top

× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...