Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Kan jeg få refusjon for min regulering?

Hei.

Jeg startet reguleringbehandlingen min i Februar 2016. Har slitet mye med sterke smerte anfall opptil flere ganger daglig i kjeven/bak øye. Blei med dette sjukemeldt fra jobben i Oktober 2015. Startet ikke regulerings behandling pga av dette. Med fordi jeg ville bli kvitt ett mellomrom mellom fortennene. Sist sjekk hos reguleringstannlegen min spurte han meg om jeg hadde smerter i høyre kjeve. Noe som stemte. Ja, svarte jeg. Det var ikke rart fikk jeg beskjed om for kjeveleddet mitt var ødelagt. Har fått utskrift av kjeven som jeg skal vise til legen min ved neste time der. Reguleringstannlegen min synes også det var lite hyggelig å møte meg første gang pga tannstillingen min. Har i tillegg til mellomrommet, stort overbitt og dypt bitt. Det jeg lurer på er om det er mulig å få refundert pengene jeg har brukt på regulering mtp at det faktisk har vist seg i etterkant at smertene er blitt vesentlig mye mindre etter som tennene er blitt regulert. Er dette mulig? På forhånd takk for svar.

Hilsen Kine.

Kjære Kine!

Jeg er ikke en kjeveortoped og kan ikke svare deg nøyaktig. Men ut fra regler for refusjon ser jeg ikke noen mulighet at du skal få refundert behandlingen. Du kan allikevel snakke med kjeveortopeden og be ham se nærmere på saken.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...