Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Har jeg pyrea?

mandag - 23 oktober, 2017

Hei.

Jeg fikk i fjor høst konkludert hos tannlegen at jeg hadde ganske alvorlig grad av Pyrea. Jeg har veldig lege og tannlegeskrekk. Jeg skulle bli henvist viste til spesialist, men turte ta tlf når de ringte. (Forstod ikke alvoret og hadde ikke råd- i tillegg til at jeg stakk hode litt i sanden.) Nå har jeg bestilt ny time fordi jeg ikke tør noe annet. Jeg har lest meg 'syk' på nettet- og er nå livredd for at det er en annen sykdom som kan ligge bak..HIV, Leukumi? Det skal sies at jeg røyker, pusser tenner morgen og kveld, men er dårlig på bruk av tanntråd og munnskyllevann! ..og har vært dårlig til å gå årlig til tannlege. 5 år siden sist når jeg var der i fjor høst. ..jeg vet min mor også fikk det, men i en høyre alder, og det er nå stabilt! ..mitt spørsmål, er det reell grunn til å frykte bakliggende syldommer? ..og hvor vanlig er det med med Pyrea i min alder?

Anonym

Kjære Anonym

Dersom du røyker og ikke har gått til tannlegen på veldig lenge er det stor fare for at du har tannkjøttsykdom. Du må ta kontakt med en tannlege og få dine tenner undersøkt.
Det er ikke nødvendig med en bakliggende sykdom når det gjelder pyrea. Du kan få dette dersom du røyker. Du er fortsatt ung og faren for en alvorlig type tannkjøttsykdom er lite.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...