Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Har overbitt og får ikke hvile tennene.

Hei.

Prøve å gjøre dette kortest mulig:

-Overbitt (Hadde regulering på, men avsluttet halveis pga drev med aktiv boksing. angrer ja!)

-Snuser -Aldri hatt hull i tennene. I det siste har jeg hørt noen "knekkelyder" helt til venstresiden på kjeven når jeg tygger.
Nå hører jeg det mindre igjen. Men jeg inbiller meg at overbittet er blitt verre. Når jeg hviler med munnen igjen så er det kun nedre fortennene mine som hviler under øvre fortenner. Må presse ganske godt til for at indre tennene skal møte hverandre.
Følte jeg var ganske glatt og øm på insiden av øvre høyre tannkjøtt og tenner (nummer 3,4 telt fra høyre og mot midten).
Prøvde å lyse opp der mens jeg så i speilet og så jeg var rød der, ca rett under en tannlengde opp akkurat på disse plassene. Så spørsmålene mine er hva alt dette betyr og hva kan jeg gjøre? Føler jeg ikke får "hvilet tennene" Det er vel veldig dyrt med tannregulering og ingen støtte for meg når jeg er 28 år regner jeg med.

Chris

Kjære Chris

Takker for en bra beskrivelse men en klinisk undersøkelse må man alltid gjøre for å kunne sette diagnose på tenner eller tannkjøtt.
Tannleger bruker ofte røntgen bilder og uten dem blir vedlig vanskelig å si noe konkret om en pasient. Jeg besvarer i de fleste tilfeller på generelt grunnlag.

Hvis du har overbitt kan dette bare ordnes med tannregulering. Du kan også få bittskinne som kan gi deg noe lettelse og hvile kjevemuskulatur og kjeveledd.

Men først må du bestille en time hos en tannlege og finne ut hva må gjøres for deg.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa KavianTop


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...