Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Fire spørsmål

Hei.

Jeg skal nå den 19desember igjennom en omfattende tannbehandling i narkose på 6timer Da skal det trekkes, rotfylles og settes inn inplater ++ å alt dette i overmunnen. Jeg gruver stort og er redd for tiden i tannlegestolen og tiden etterpå så spør litt her for og muligens få litt svar .. Jeg har utviklet stor tannlege skrekk grunnet traumer fra barndom og dårlig behandling fra tannlege som barn. Utførte slankeoperasjon 2014 noe som også gjorde til att tennerne ble meget nye dårligere.

Spm 1: kan jeg forvente store smerter etter tannlegebehandlingen?

Spm 2: hvor lenge må jeg vente med og kunne spise og drikke alkohol?

Spm 3: er det fare for betennelse etterpå ettersom det er så mye som skal gjøres på en gang?

Spm 4: kan implantater falle ut og bli mye misslykket ?

Håper på svar !

Anonym.

Kjære Anonym

Smerte kan oppstå dersom tennene er veldig skadet fra før og karies er nær nervene. Det er litt avhengig av hvor bra du har tatt vare på dine tenner. Tannleger stopper karies men av og til kan en tann bli betent selv etter en fylling. Jeg kan ikke forutsi om du vil ha smerte eller ikke etter en slik omfattende behandling. Dette er helt individuelt og hver tann må vurderes for seg. Jeg har ikke muligheten å se på dine tenner derfor har jeg ikke muligheten å fortelle deg om du vil få smerte eller ikke.

Jeg regner med at du har ikke akutt behov for å drikke alkohol like etter operasjonen. Hvis du venter til dagen etter så skal det går bra.

Som sagt betennelse er ikke avhengig av mengde arbeid som gjøres på tenner men tennenes tilstand før behandlingen. Dersom du har veldig nedkarierte tenner kan det være fare for betennelse i tenner etter behandlingen.

Implantate er veldig sensitive mot røyking. Dersom du ikke røyker vil det gå bra. Røyking er en kontra indikasjon på implantatbehandling.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...