Notice: session_start(): Ignoring session_start() because a session is already active in /home/4/p/prestestientannl/www/svar_fra_tannlegen.php on line 17

Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Melketann som var vanskelig å trekke

Madeleine Hei!

For fem dager siden måtte jeg trekke en melketann som satt ordentlig godt fast.
Det måtte tre tannleger og to klokketimer til for å få ut røttene som hadde grodd seg ordentlig til. Dette var en melketannjeksel ved siden av hjørnetann i venstre underkjeve. Første dagen var det selvsagt vondt, men dagen etter var mye bedre og trengte ingen smertestillende. På dag tre ble smertene litt verre og dag fire måtte jeg ta Paracet gjennom hele dagen.
Natt til i dag (5.dagen) måtte jeg stå opp midt på natten for å ta Paracet og fortsette ut dagen i dag. Smertene blir verre og det klør og verker i tannkjøttet. Har også vondt i den ene tannen ved siden av den som er trekt og det kjennes ut som om den har løsnet litt. Det kan kjennes ut som om tannkjøttet rundt hullet og inn mot den ene tannen er litt hovent.
Kinnet er også hovent og glovarmt å ta på. Er det vanlig at det skal gjøre vondt så lenge uten at smertene avtar? De holdt jo på en god stund med å grave og to kvinnelige tannleger kjempet hardt men måtte til slutt hente inn en mannlig som brukte rimelig hard muskelkraft, så tenker at det kanskje ikke er så rart. Det gjør vondt i selve tannkjøttet, som klør, og ned i kjeven og ut mot øret.
Er det normalt, eller bør jeg ringe tannlegen?

Takk for svar på forhånd. -Madeleine

Madeleine

Kjære Madeleine!

Denne tannen hadde grodd fast i bein derfor har det vært vanskelig å trekke den. I slike tilfeller blir tannlegen nødt å fjerne bein også som kan skape smerte lenge etter trekkingen.
Nå har det gått noen dager siden du har stilt ditt spørsmål men regner med at ting er bedre nå.
Når en tanntrekking tar så mye tid er det helt normalt med mye smerte etterpå. Du vil oppleve både hevelse og varmhet i området i noen dager etter tanntrekkingen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Top

× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...