Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Har smerte i en 12 års jeksel.

søndag - 8 april, 2018

Hei.

Jeg skriver inn her i full frustrasjon, jeg var og opererte ut en visdomstann for 3 år siden, etter en mnd hadde jeg verk i en 6 års jeksel som hadde Amalgam i seg som tannlegen mente var kommet en sprekk i, så fikk en plastfylling som har vært vond i en tid og så godt over, nå har jeg begynt å få vondt i 12 års jeksel på samme side nede, den verker hele dagen og kvelden, vært hos tannlegen 4 ganger med dette, eneste er at han har kikket på tanna og tatt ett helt vanlig bilde, ingen OPG, ingen spesialist, føler jeg ikke får noe hjelp, og dette sliter meg totalt ut, når jeg rikker på den føles den litt løs og samboer hører også at det virker som den er løs, kommer en sånn merkelig lyd. jeg prøver å slappe av i kjeven, går av og til til fysioterapaut, og må ty til ibuprofen bare for å få litt fred. ikke spesielt vond å tygge med men virker sår og irritert, og er mørke rødt rundt den til tider, synes det ser ut som den er betent, og det stråler opp til øret, spørsmålet jeg lurer på kan denne tannen (12 års jeksel) være sprekt etter at visdomstannen ble operert ut? visdomstannen lå mot denne tannen, holder snart ikke ut å ønsker egentlig bare å trekke denne tannen. håper på svar fra deg. hilsen desperat jente på 33.

Bente

Kjære Bente

Du forteller at smerten ga seg etter at du fikk en hvit fylling på plass. Nå etter 3 år har du smerte i samme tannen. Dersom tannen hadde sprukket etter tanntrekkingen ville smerten vedvart og ikke gitt seg. Nå kan det dreie seg om en betennelse eller nervedød i denne tannen. Man må ta et røntgen av tannen for å se om hva er galt med denne tannen.
Bestill time hos din tannlege og be om en sjekk av tannen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...