Spør tannlegen - besvarte spørsmål>

Spør tannlegen - besvarelser

Resorpsjon

Hei!

Jeg var hos tannlegen for 3 år siden med en brukket fortann, denne måtte de fjerne roten for å få feste til den. Hele tannroten var der og bygget opp på ny fra tannkjøttet. Dette kostet ca.20.tusen. Etter et par tre måneder fikk jeg vanvittig vont i tannen, gikk tilbake til tannlegen, tok røntgen, fant ingenting og konkluderte med bihulebetennelse. Gikk til lege og fikk penselinkur og nasonex. Har hatt plager med bihulebetennelse gjevnlig og sprayet med nasonex gjevnlig i 3 år før jeg bestemte meg for å kutte den ut i februar i år 2018. Etter 2 uker lå jeg så og si i delvis smertehelvete, verket som pokker i den samme tannen jeg har verket i gjevnlig ca. 1 gang i kvartalet i tre år. Reiser ut til tannlegen min, tar nytt rønkenbilde, der oppdager de at i den ene roten blir tannen spist opp fra innsiden, ny penselinkur, måtte trekke hele tannen og bygge en bro, ny kostnad på 32 tusen. Jeg har spurt tannlegen min om dette er en reklamasjon på det forrige arbeidet som ble utført. Men bare snakker seg vekk, vill ikke snakke om dette, føler dette er litt merkelig. Jeg har en datter som utdanner seg til tannlegesekretær, hun kan ikke forstå noe annet en at det er slurvet med hygienen første gang. Føler dette er litt rart at jeg må dekke noe jeg ikke er selvforskyldt i. Tannlegen min sier jeg ikke kunne ha gjort noe heller for å unngå dette. Problemet er at jeg ikke kan reklamere eller få svar på noe ingen kan noe om. Er dette noe sak dette i det hele tatt eller må jeg bare akseptere at sånn er det bare?

Hei!

Jeg har ikke sett røntgenbilder, og er litt usikker på hvilken behandling du har fått, men det høres ut til å være en stift i tannroten med en krone på. Det kan høres ut som at du sannsynligvis fått en resorpsjon på roten, som ikke er vanlig, men kan forekomme. Dette er dessverre ikke noe man kan forutse, og heller ikke gjøre noe med for å stanse dette.

Mvh
Prestestien Tannlegepraksis 


Top


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...