Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Er smerten i øret relatert til visdomstenner?

søndag - 14 desember, 2014

Hei.

Hatt 4 visdoms tenner som aldri har kommet frem.og siden dem ikke begynte å gi meg problemer før for ca 5 år siden så ble det ikke gjort noe mer Før da.hadde tidligere fått beskjed av en annen tannlege at siden dem hadde ligget rolig så lenge var det sjeldent di flyttet seg.men opererte da ut to stk.en på hver side for fem år siden.men fikk veldig skrekk fordi jeg hovnet opp på hele ene siden og blå over hele.kunne ikke vise meg ute på lengre tid.og fryktelige smerter.men dette Ga seg etterhvert. Men nå i sommer startet jeg med fryktelig øresmerter. Og kjeve, hoven under og foran øret. Og bihulebetennelse. Ble sendt hjem med penicillin og diagnosen var betennelse i øregangen, og mellomøret. Dette kom igjen og kom igjen. Gått på fire pencilin kurer. nå for 4 dager siden hovnet jeg opp enda mer i ansiktet og blemmer rundt inne i munnen på hver side og hovent, og betennelse i nakken. Sterke hode smerter. Den betennelsen i nakken startet omtrent samtidig som ørebetennelser. Fikk også sterk tung pust å måtte sitte med forstøver. Og Blodtrykket Flyr Veldig Høyt Noen Ganger. Nå er litt av smerter i kjeven og betennelsen roet seg. Jeg har fått kortison som jeg skal gå på i en uke, men har fortsatt veldig vondt i partiet på fremsiden av øra, og hoven med blemmer i munnen. Noe Kjennes ut Som Store Kuler andre små. Også smerter under øret, kjeven, og sliter med høyt blodtrykk, som nå i perioder har liggi 50 over normalen. Selv om jeg går på to slag medisiner mot det. Det jeg selv har begynt å tenke på er om dette kan Være de to visdomstennene som ligger igjen og ikke får brutt ut. De ligger vannrett mot øra. Kan det gi betennelse i nakken? og de symptomene jeg ellers har beskrevet... ble langt dette. Jeg vurderer å gå til tannlege, men sitter i økonomiske problemer om dagen, og har mer enn nok med å få det til å gå rundt. Jeg er henvist til øre, nese, hals spesialist, og lunge spes, men ikke fått time før 26 januar, og gruer meg for at smertene og alt skal forverre seg siden det nå snart er jul..håper på en liten pekepinn om dette kan komme fra visdom tenna


AnneKjære Anne!

Det problemet du har beskrevet for meg høres ut som et problem relatert til betennelse i øregangen. Det har ingenting med visdomstenner å gjøre.

En tannlege kan lett finne ut om du har noe problem med dine visdomstenner. Du kan ta turen til en lokal tannlege og be om en undersøkelse, men som sagt du viser symptomer til ørebetennelse og en lege har allerede diagnostisert problemet.

Du må dessverre vente inntil du kommer til en øre-nese-hals spesialist og får den hjelpen du trenger.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...