Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Har hatt dårlig opplevelse med en tann men ellers har jeg det bra i livet

onsdag - 22 august, 2018

Hei!

Er det vondt å bite på plastikk bitepinne til tannlegen? For å sjekke om den må rotfylles.

Iser og reagerer på kald/varm luft. Litt tyggeøm. Blir sliten i kjeve av tygging. Stråler smerte opp til øret på den siden tannen er i overmunnen. Ble lagt fylling i den tannen for snart 3 mnd siden. Dyp fylling.

Hvorfor kunne ikke de med tannlege skrekk hadde fått raske timer? Å måtte vente i 26 dager det er tortur. Har store problemer med pirking, borring og lyden. Hodet rister av borringen. Ikke noe jeg selv har kontroll over. For jeg har virkelig prøvd alt.
Holdt i hodet mens tannlegen har borret. Holdt for ørene og knipet igjen øynene til ingen nytte. Panikken har tatt ovehånd så både hender og føtter har blitt viftet med i været for å få tannlegen til å stoppe.

Har ikke holdt ut situasjonen. Prøvd å telle til tre for å stoppe. Prøvd å slappe av, ikke enkelt når hodet rister i smerter over borret som dirrer og lyden som suser. Ble lagt i narkose for å få det fullført. Ser ikke lyst på fremtiden og den dagen jeg må borre på nytt. Kjenner det begynner å "utvikle" letter angst for fremtiden og tannlege timer. Det er kun tannleger som er problemet mitt.

Har det bra ellers i livet.

Eva

Kjære Eva!

Du kan be om å få sedering. Det er en væske som heter Midazolam som du kan drikke og du blir helt rolig og vil ikke huske noe fra behandlingen etterpå. Det er lett å administrere og tannlegen kan gjennomføre behandlingen uten noe dramatikk. Dette er den beste anbefalingen jeg kan komme med.

Dessverre er det vanskelig med tannbehandling og enkelte kan oppleve det som meget ubehagelig.


Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...