Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 207 ratings)

Tannlegen gjør ikke en grundig tannrens for meg. Er dette riktig?

mandag - 27 august, 2018

Hei.

Jeg har litt problemer med tannsten eller begynnende tannsten..?
kan se selv i speilet att det er litt sort mellom tennene noen steder. Jeg bruker tanntråd og børster, men har gjerne litt lite mellomrom mellom noen tenner, så det bygger seg opp litt etter litt ser det ut som. Jeg er litt plaget med tør munn, så merker veldig godt vond lukt/smak av bakterier som bygger seg opp utover dagen. Jeg kan ikke godt pusse tennene 14 ganger om dagen heller.. . har vært hos diverse tannleger gjentatte ganger, men føles ikke helt om de synest det er noe problem. Jeg har bedt om ekstra rens hver gang, og så pusser de litt over og sier alt er bra osv.. men kan tydelig selv se att det er fortsatt sort mellom noen tenner. mistenker det sitter noe litt nedi tankjøtt også. For noen år siden fikk jeg "sandblåst" alt skikkelig, og det fungerte veldig bra en periode, men over tid kommer det jo sakte tilbake.. Jeg har spurt om de kan gjenta behandlingen, men nei det skal ikke være nødvenig sier de..
må det være sånn?

Arne

Kjære Arne!

Nei, det skal ikke være slik. Du skal få en god tannrens som sikter på å fjerne all plakk og tannstein.
Du må snakke med din tannlege og peke på hva du tror det er tannstein. Dersom det er misfargning kan de ikke fjernes men om de er tannstein skal det gå an å fjerne dem ved hjelp av scaler.
Hvis du bor i Bergen kan du komme til oss og vi vil klare å hjelpe deg.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian
× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...